Suntem diferiti si avem nevoie de lucruri diferite pentru a ne simti bine. De aceea specialistii nostri vor sa te cunoasca cu adevarat. In saloanele EGO STILE vei primi sfaturi de la expertii nostri in frumusete, tratamente personalizate si consiliere de calitate pentru a alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Hai sa ne cunoastem!

Pentru EGO STILE garantia unui serviciu de calitate reprezinta o recunoastere a importantei fiecarui client.

Este mai mult decat o tendinta actuala si o formalitate, este principala valoare dupa care ne ghidam activitatea !

Inca din 2003, cand am lansat serviciile de infrumusetare premium, am pornit la drum cu o filozofie simpla: “Noua ne pasa. Ne pasa de zambetul tau, de frumusetea ta, de naturaletea cu care iti afisezi fericirea”

Si, pentru, a sustine aceasta promisiune am inovat an de an prin:

-personal dedicat, supraspecializat atat in tara, cat si in strainatate

-aparatura moderna, tehnici noi, produse de calitate superioara prin care iti garantam rezultatul

-caldura si ospitalitatea cu care vei fi primit in saloanele noastre lasand teama si nesiguranta la intrare

Povestea Ego Stile

Povestea EGO STILE a inceput in anul 2003 cand s-a deschis primul salon ES dedicat doamnelor. A urmat apoi salonul EGO STILE dedicat domnilor. Suntem diferiti si avem nevoie de lucruri diferite pentru a ne simti bine. De aceea specialistii nostri vor sa te cunoasca cu adevarat. In saloanele EGO STILE vei primi sfaturi de la expertii nostri in frumusete, tratamente personalizate si consiliere de calitate pentru a alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

“Pentru ca ne place sa fim inaintea timpurilor noastre!”

Inainte de a schimba lumea, incearca sa faci o schimbare.

Incearca sa zambesti macar un sfert din cat zambesc copiii. Ei zambesc de pana la 400 de ori pe zi, in timp ce adultii isi exerseaza fericirea de doar 20 de ori in decursul unei zile. In lipsa zambetului, stresul si energiile negative afecteaza in mod direct creierul si astfel intregul organism. Aspect care se vede nu doar la interior, ci si in jur, in ochii celor care te privesc. Veste buna este ca aici te putem ajuta noi, o echipa de profesionisti, care iti garanteaza ca zambetul poate fi recastigat. Suntem convinsi ca o sa-ti placa ce vezi in oglinda cand pleci de la noi si odata cu asta vei recapata si increderea in tine.

Salon De Infrumusetare Luxuriant

Frumusetea vine din interior, de cea exterioara ne ocupam noi!

Ce Spun Clientii Nostrii?

Relatia de prietenie pe care o avem cu clientii nostrii, ne motiveaza si ne entuziasmeaza de fiecare data cand acestia ne trec pragul salonului.

Gina has been keeping my whole family stylish for the past ten years – we love Gina! Definitely book your next appointment here!


Angie Colt

You are the coolest!!! you did what i want and you didn’t push me into cutting my hair any shorter thank you so much! i love it!!


Hannah Al Gor

Gina has been keeping my whole family stylish for the past ten years – we love Gina! Definitely book your next appointment here!


Angie Colt

Gina has been keeping my whole family stylish for the past ten years – we love Gina! Definitely book your next appointment here!


Angie Colt

Color and trim were fabulous. Product use guidance is always so appreciated. Love new salon, Artistic Edge. Such a convenient location. Gina is the best — don’t hesitate to visit this great new salon.


Jaime Hernandez

FRUMUSETE LUXURIANTA